2012年10月25日星期四

手機殼錢包

現今社會幾乎每人都會有一部智能電話,出外更是機不離手,但有冇試過一隻手拿著電話,另一隻手又要在褲袋中取出銀包,這種麻煩的情況呢?因應這種情況,有設計師設計出這種手機殼銀包,當中將電話和銀包的功能合二為一,為用家帶來更多方便。




當兩者合二為一後,平平無奇既機殼就會多出一個暗格,入面有足夠既空間擺放幾個零錢和鈔票,而且設計師更考慮到女士用家既需要,加了一面鏡子在內,滿足到既愛美,又愛方便既女士。當然除左這個主要的功能外,原來把銀包部份拉開,便可以成為一個電話座,方便愛睇影片既用家。

  
最後係色彩既設計上,用家亦不需擔心只有黑色選擇,還有藍色和粉紅色(未來不排除會有更多其他顏色),岩哂各位至潮至型既用家。



資料來源: http://www.niusnews.com/index.php/main/view/2678

文:Victor


沒有留言:

發佈留言